Magic nyheter: 

-Leverandøren har sendt ut Last Call før rotasjon, frist er 2. august. Det er nå siste mulighet til å bestille booster bokser av Crimson Vow, Midnight Hunt. Baldur's Gate og Unfinity. Midnight Hunt og Crimson Vow er kanskje ikke så interessant, Unfinity er et moro-sett, og Baldur's Gate er et Commander Legends produkt så selv om boksene er priset rimelig likt er det færre boostere i en boks. Men gi beskjed hvis du er interessert, siden det er siste sjanse.

-Bloomburrow er på vei fra leverandøren, kommer antakelig inn i morgen men er som kjent ikke i salg før release dato 2. august. Dette settet regnes med å bli en braksuksess  og det kommer til å bli en reprint, dato ukjent. Ingen reprint av bundles.

-Duskmourn er bestilt inn, det er også bestilt inn en del Nightmare bundles som er en litt dyr og mer eksklusiv variant av bundles.

-Når det gjelder singel kort sorteringen så fortsetter den jevnt og trutt, det er nå kortene fra 2015-2020 som sorteres men siden det allerede ligger ute ganske mye kort fra denne perioden merkes det sikkert ikke like mye som ved forrige sorterting. Men det fylles i allfall opp igjen av bulk kort så det blir mulig å selge lots igjen snart.

-Det er også kommet inn en stor mengde bulk rares og mythics så det blir påfyll her også, så snart pakkene er hentet på postkontoret og gjennomgått.

Pokemon nyheter:

-Neste sett, Shrouded Fable, som har release 2. august er STERKT FORSINKET inn til leverandør. Det eneste som kommer inn tidsnok er pokeboksene, som er Shrouded Fable Kingambit Illustration Collection og Shrouded Fable Greninja Ex Special Illustration Collection. Disse er allerede sendt ut fra leverandør og vil være fremme lenge før release.

-151 skulle få en reprint, disse er bestilt for lenge siden men har ikke sett at det har kommet inn hos leverandør enda, kanskje blir det bare begrenset antall. Iallfall et dårlig tegn at de ikke er kommet enda.

-Pokemon har nå varslet om en ny super kul Charizard boks, den såkalte Super Premium Collection Charizarden, veiledende pris er ganske høy men det er fordi det er en ganske stor boks med bl.a. en Charizard figur inni, pluss kort, 10 boostere etc.

-Har skippet et par sett, eller iallfall redusert forhåndsbestillinger,  da det har vært endel innkjøp av singel kort RR og høyere som har hatt prioritet. Har både kjøpt inn samlinger og gjort spesialbestillinger via nye kontakter. Det blir mer om dette etter at alt dette er gått gjennom, det er snakk om flere tusen kort så det er endel verdier. 

One Piece, Flesh and Blood og andre TCGs:

-Som tidligere nevnt er bestillinger av Digimon og Dragon ball gått ned, men ellers blir alle sett bestilt inn som normalt, dog Weiss Schwarz varierer litt avhengig av hvilke IP som er i tema.

-Både One Piece og Star Wars Unlimited er fremdeles vanskelige å få tak i, på tross av økte forhåndsbestillinger er det ikke nok til å dekke etterspørselen. Har også undervurdert Grand Archieve, skal prøve å  få tak i mer .

-Flesh and Blood har gode opplag og i motsetning til hva som foregår i USA er det nok til å dekke etterspørselen ved release. Ikke regn med at produktene blir tilgjengelige i månedsvis dog, da de er relativt populære. Leverandøren har typisk de tre siste settene på lager.