Det har kommet inn ganske mye småtteri i det siste, videospill får som vanlig egen post men det har også kommet inn en Magic samling ca 2005-2010 med bl.a. Sliver Queen, samt noen tusen magic bulk av nyere dato, 10-14 kasser med tegneserier bl.a. Viggo-boksen og noen eldre Donald, en solid bunke skandinaviske dvd'er og noen figurer.
Dessverre har det vært en del problemer med webshoppen pga serverendringer i hosting tjenesten, stort sett vil ikke kunder merke dette men det går f.eks. ikke an ta kontakt via kontaktskjema bare direkte til post@adamstuenretro.no fordi videresendingen virker ikke som den skal. Ordrene kommer dessuten ut i html format men de blir behandlet som normalt så det har ingen direkte konsekvens. Hostingen jobber med saken, men det er visst mange som er rammet av problemer for tiden. Uansett, sidene er stabile og det vil komme en oppdatert webshop etterhvert med forbedret funksjon.
Sist men ikke minst, på grunn av diverse oversvømmelser og generelle problemer med overvann, vil Oslo Kommune grave litt i gaten utenfor butikken i løpet av nærmeste fremtid og da vil det kanskje være nødvendig å stenge i en kort periode. Vil i så fall poste om dette her og på forsiden av hjemmesiden.