Magic: Wilds of Eldraine: pga allokering er det kun set og draft boosters og deck for salg. Det er bestilt inn Lost Caverns of Ixalan, og det er også bestilt inn fra neste opptrykk av 40K Commander decks som begge kommer ut i november. (Det er fremdeles noen få deck igjen btw)
Pokemon: Pga forsinkelser kom både Obsidian Flame og 151 inn samtidig, det var jo litt synd men noen ganger blir det sånn. Som nevnt tidligere ble det enorme kutt i bestillingen av 151 fordi det ikke har blitt trykket nok, så det er ikke så mye å velge i dessverre, men har klart å bestille flere poster bokser (3 boostere per boks) så forhåpentligvis kommer disse inn etterhvert. Det overrasker ikke hvis det blir en ny print run på noen av produktene senere, og da vil det bli tatt inn mer.
One Piece: Pillars of Strength, leverandøren har klart å slette bestillingen av sett 4, de skylder på misforståelser, men de sender tilsvarende av sett 3 så har vi iallfall noe inne mens vi venter på de to neste settene som er varslet.
Yugioh: 25 års jubileet er fremdeles i gang, det er kommet inn både tins, Speed Duel deck set på 8 deck, samt Soulburning Volcano boostere.
Digimon: Pga hard konkurranse er det kuttet ned i bestilling av digimon, fremover blir det bare to booster bokser av hvert sett med mindre noen ønsker å spesialbestille. Det samme gjelder Dragonball. Andre TCGs vurderes løpende; det har vært en strøm av nye TCGs i det siste og da må man velge ut hva som skal satses på.
Digimon TCG Versus Royal Knights Bst BT13 59
Digimon TCG Rising Wind Booster RB01 49
Magic Dominaria United Jumpstart Booster 109
Magic Wilds of Eldraine Draft Booster 79
Magic Wilds of Eldraine Set Booster 99
Magic Wilds of Eldraine Commander Deck 829
One Piece TCG Pillars of Strength Display 1399
Premiere League L 23/24 Booster 25
YGO Legendary Duelists Soulburning Volcano 33
YGO 25th Anniversary Tin Dueling Heroes 329
YGO Speed Duel Streets of Battle City 479
Poke Box Mimikyu EX 375
Poke Elite Trainer Box 151 949
Poke Poster Box 151 269
Poke Card Coll. Album 151 479
Poke Obsidian Flame Booster 75
Poke Obsidian Flame Elite Trainer Box 849
Poke Blister 1P Obsidian Flame 75
Poke Kiosk Blister Obsidian Flame 75
Poke Obsidian Flame Checklane 89