Magic, One Piece, Digimon og Metazoo:
De to neste magic settene, Outlaws of Thunder Junction og Modern Horizons 3, har blitt bestilt fra leverandør og kommer i salg hhv 19 april og 14 juni. Det kommer også en restock med Lord of the Rings: Tales of Middle Earth draft og collector men dato er ikke gitt. For alle disse tre settene er det bestilt kun et lite antall collector boosters siden disse historisk sett har solgt dårlig, så hvis noen er interessert, gi beskjed så vil bestillingen økes.
For One Piece kutter leverandøren stadig bestillingene så det kommer kun et lite antall inn for hver release. Har lagt inn en større bestilling på reprint settet som kommer senere i år, så får man bare håpet at etterspørselen blir dekket. Det er dessverre ikke så mye som kan gjøres med dette. Jeg hører deres klager angående decks og har bestilt inn en mengde starter deck som kommer ut senere i år. For andre TCGs blir det som normalt bestilt 4 eller flere displays av hvert sett med enkelte unntak.
Metazoo har som kjent slått seg konkurs og leverandørene har nå endelig begynt å selge stock til sterkt reduserte priser. Har bestilt inn spesifikke produkter og følger med på eventuelle prisfall på andre, som fremdeles har litt igjen å gå på. Hvis noen ser etter noe spesielt, så gi beskjed, det blir store rabatter på disse etterhvert som de kommer inn.
En av leverandørene har dessuten lageropptelling og har satt en rekke noe eldre Digimon produkter på tilbud. Har bestilt inn Classic Collection, Draconic Roar, New Awakenings, Next Adventure og Battle of Omni. Hvis noen er interessert i disse produktene gi beskjed, så skal jeg bestille inn flere, det er generelt snakk om ca 40% rabatt.