Menu
Din handlevogn
NB! Webshoppen er nylig oppgradert så noen funksjoner kan være ustabile. Tips oss gjerne om problemer!

Generelle nyheter RSS Feed

16 Sep En oversikt over nye samlinger denne måneden
admin 0 5
Denne måneden har vært litt crazy på mer enn en måte. I tillegg til TV innspillingen har det kommet inn mange samlinger, både små og store. Dette er NOE av hva som har kommet inn. På tirsdag kommer det inn en STOR samling med PS1 og Gameboy spill og konsoller, jeg vet det er mange som er interessert i denne så jeg skal legge ut mer detaljer når den..
13 Sep Stengt onsdag 18. september pga TV-innspilling
admin 0 4
Det blir stengt hele dagen førstkommende onsdag pga TV-innspilling. Kommer til å gi beskjed når programmet går på lufta så de som er interesserte kan se, eventuelt kan noe av programmet deles på sosiale medier med tillatelse fra TV2.Bildet er fiktivt...
25 Apr Ny blog er klar
admin 0 102
For de som ikke har merket det er den gamle bloggen oppe og i gang igjen. Webshoppen fikk som kjent en oppdatering tidlig i år men bloggen ble ikke aktiv igjen før nå. Den nye versjonen har et par funksjoner som den gamle ikke hadde, som vil gjøre den mer oversiktlig. I motsetning til på facebook kan man også legge inn linker slik at det blir litt ..
24 Mar Åpningstider i påsken + Youtube konklusjon
admin 0 117
Holder offisielt stengt i påsken fra skjærtorsdag til 2 påskedag, men kommer til å være tilstede endel så hvis noen vil avtale et tidspunkt i påsken så er det en mulighet, særlig i helgen. Kommer til å bruke påsken til å fullføre Youtube prosjektet med filmingen av alle kortene som lå på lager, det endte opp med å bli 300.000 kort og ca 100 videoer..
18 Feb Webshop + Yugioh
admin 0 96
Arbeidet med webshoppen fortsetter: Brettspill, Fantasy Flight og Marvel Crisis Protocol er nå up to date, fortsetter med TCG boostere, displays og decks. Etter det blir det en liten pause. Her ser dere også fire Yugioh samlinger som har kommet inn over de siste månedene, skal gå raskt gjennom disse, vet det er endel høy rarity oppi...
13 Feb Problemer med fraktoppsett i webshoppen fikset
admin 0 63
Oppdatering til webshoppen:Det var et problem med vektbasert frakt som førte til at ordre over 0.3 kilo ikke kunne sendes, har fikset dette nå. I tillegg blir det lagt ut mange nye produkter denne uken siden det har samlet seg opp en del. Først ut er Games Workshop, regner med å få ut alt som står på listen i løpet av de neste to dagene. Oppdaterin..
12 Feb Ny webshop stabil!
admin 0 84
Den nye webshoppen har nå vært oppe i 5 dager uten vesentlige problemer. Det er fremdeles noen småting som må fikses, men det grunnleggende er på plass og de fleste er vel enige om at den nye utgaven er en vesentlig forbedring fra den gamle, særlig fungerer filtrene mye bedre enn før. Beklager at det dukker opp engelske strofer iblant, det har ikke..
13 Dec One Piece, Sorcery, Yu-Gi-Oh! + noen viktige nyheter for julen og 2024!
admin 0 113
One Piece OP5 er nå kommet inn, bestillingen ble kuttet ned ganske betraktelig så det er ikke så mange for salg. I tillegg kommer det snart inn en levering med Sorcery, Yu-Gi-Oh og endel FFG.Her kommer noen viktige meldinger:-Åpningstider i julen: stengt helligdager ellers normal åpningstid-Webshoppen tas ned natt til mandag og ny versjon kommer op..
20 Nov Ny kanal på Youtube!
admin 0 127
Ny kanal på Youtube! Stikk innom @AdamstuenRetro hvis du vil se oss vise frem crazy mengder kort på slurva. Kommer også til å snakke om andre ting i blant selvfølgelig...
05 Apr Prisøkning og nyheter 2023
admin 0 66
Pga inflasjon og svak krone blir det endel endringer fremover. Varer fra leverandør vil stort sett følge veiledende priser, unntak er der etterspørselen er større enn tilbudet f.eks. One Piece boostere, og produkter som er out of print slik som gamle Warhammer bokser og TCG boostere. Brukte varer vil prises opp etter hvert som de kommer inn; varer ..
18 Feb Avvikende åpningstider neste uke
admin 0 62
Pga kurs blir åpningstidene i uken som kommer endret:-Mandag stengt-Tirsdag 10-14-Onsdag 10-14-Torsdag 11-20-Fredag 11-20-Lørdag 11-17-Søndag stengt..
17 Jun Åpningstider lørdag, Spillfestivalen Arcon og DDOS
admin 0 74
Som enkelte kanskje la merke til var hjemmesiden nede lørdag morgen, dette skyldtes et DDOS angrep som tok opp alle ressursene på serveren. Alt er imidlertid i orden nå, men domenet kan ha vært litt ustabilt i perioder mens det ble prøvd ut forskjellige mottiltak. Så hvis noen har mailet uten å få svar eller prøvd å bestille noe uten å komme gjenno..
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)
Vi bruker cookies for en bedre brukeropplevelse! Informasjon holdes privat..