Pga inflasjon og svak krone blir det endel endringer fremover. Varer fra leverandør vil stort sett følge veiledende priser, unntak er der etterspørselen er større enn tilbudet f.eks. One Piece boostere, og produkter som er out of print slik som gamle Warhammer bokser og TCG boostere. Brukte varer vil prises opp etter hvert som de kommer inn; varer som allerede ligger i hyllene vil være uberørt. Brukte varer i webshoppen vil prises opp 10-20% avhengig av pris og type. Filmer vil være uberørt, det meste som var uiniteressant ble kastet under lagerflyttingen ifjor. I tillegg må portoen settes opp for små forsendelser og for utland. Disse endringene vil finne sted i nærmeste fremtid. Siden det blir så mange endringer på en gang vil noen priser ende opp litt skjeve siden det er et program som må bearbeide tallene, men dette vil jevne seg ut over tid.
Data for 2022 viste at det kom inn ekstremt mye varer både brukt og nytt, kommer til å bremse litt ned på nye varer siden det tar opp en del plass og de vesentligste produktlinjene er allerede representert, unntakene er anime relaterte varer som det blir mye av over sommeren, og Warhammer produkter som allerede er tatt inn nylig og vareutvalget der er vel nesten så stort som det kan bli i et så lite lokale. Brukte varer som det ikke er plass til vil bli lagt på lager og behandles over tid slik som tidligere. Bakrommet er som vanlig backlogged med flere dusin esker fulle av folks gamle samlinger, men håper på å få ryddet ut endel før sommer rushet da det er mye interessant i disse. Det vil også igjen bli mulig å kjøpe tegneserier, film og musikk i webshoppen igjen over sommeren - disse kategoriene ble lagt inaktive pga flyttingen men nå begynner det endelig å bli orden på ting igjen også her.
Ellers er det selvsagt alltid mulig å spørre dersom det er behov for å bestille inn spesifikke ting, dette er jo ikke mulig for brukte ting selvfølgelig men vet aldri hva som plutselig dukker opp...