Har lenge sagt at det vil bli lagt ut endel magic kort fra lageret, og har over de siste 6 månedene gått gjennom en masse esker som har blitt liggende en stund.Nå er alle kortene endelig sortert, så i tiden fremover vil det bli lagt ut massevis av kort.

I første omgang er det vintage kort 1995-98 som blir lagt ut, men det betyr ikke at settene legges ut kronologisk fremover. Det lå heller ikke så mye kort fra 1993-94 på lageret siden disse stort sett  lå ute på nettsiden fra før, så her blir det ikke så mange nyheter,  skjønt det var noen interessante kort inniblant,. men det var en lang rekke kort i de andre seriene særlig Ice Age, Tempest og Mirage så det er her de største oppdateringene skjer. Når dette er vel overstått får vi se hvilken epoke som er neste ut. Nyere kort vil ta litt lenger tid siden det er en litt mer komplisert affære. Hele prosjektet vil ta flere måneder.

Den dårlige nyheten er at mens dette skjer vil det ikke bli solgt noen bundles, og endel av løskortene som tidligere lå i skuffene vil bli fjernet for sortering sammen med de fra lageret, for et bedre utvalg på hjemmesiden. Men det legges fortløpende ut overskudd etterhvert så skuffene vil snart bli fylt opp på ny, og denne gangen er det til og med sortert så det er ikke lov å rote! Har også begynt å kaste stygge kort, så det blir bedre kvalitet blant kortene som ligger fremme.